Informatie

Waar komt de naam Yoga Esvedra vandaan?

De naam Esvedra komt van een eiland dat zo’n twee km van de westkust van Ibiza ligt. Het is niet bewoond, maar wel te bereiken en te beklimmen. Het bestaat uit kalksteen met een uitzonderlijk hoge concentratie mineralen en metalen, dat het voor een hoog magnetisch veld zorgt: het is de derde meest magische plek op aarde. Op deze plek ervaarde ik voor het eerst een zachte ondersteunende en voedende energie tijdens het uitoefenen van Yoga. Deze plek gaf mij de inspiratie deze energie te willen delen. De yogastudio Esvedra is daarvan het resultaat.

Bij Yoga Esvedra kun je een stempelkaart kopen die je eventueel ook kunt uitlenen aan iemand anders. Met deze stempelkaart kun je 6 lessen volgen. Dus geen abonnementen, geen contracten, geen opzegtermijnen.

De kosten

Proefles : € 5,00.-
Losse les voor volwassenen : € 12,50.-
Losse les voor tieners : € 8,00.-
Kaart van 6x les voor volwassenen : € 65.-
Kaart van 6x les voor tieners : € 45.-
Privé les voor volwassenen : € 45,-

Er is geen pinapparaat. Nieuwe stempelkaarten of proeflessen kun je contant betalen. Neem liefst gepast geld mee en betaal voorafgaand aan de les. Heb je al een kaart, dan betaal je met die kaart. Er wordt per les afgerekend. Bewaar de kaart goed, vervanging is niet mogelijk.

Rooster

Maandag: 19:30 – 20:45 (Tieners)
Dinsdag : 19.00 – 20.15, 20.45 – 22.00
Donderdag : 19.00 – 20.15

Alle schoolvakanties en feestdagen zijn wij gesloten.

Praktisch

Er zijn voldoende matjes aanwezig, neem wel een eigen handdoek of dekentje mee. Draag gemakkelijk zittende kleding. Er is plaats om je schoenen en tas op te bergen. Er is geen echte kleedkamer. Als het niet anders kan, is er wel een ruimte om je om te kleden. Zie ook andere afspraken in het Yogaprotocol.

Aanmelden

Er kunnen maximaal 8 personen in de les. Een les aanvragen is noodzakelijk. Dit kun je gemakkelijk doen middels een e-mailtje naar info@yogaesvedra.nl. Indien je toch verhinderd bent meld dit dan zo spoedig mogelijk omdat er dan een plaatsje voor iemand anders vrij komt.

Vergoeding zorgverzekeraar

Een aantal verzekeraars vergoedt bij een aanvullende verzekering individuele yoga of yoga lessen. Informeer bij uw verzekeraar naar de mogelijkheden.

Het volgen van yogalessen is volledig voor eigen risico. Yoga Esvedra is niet aansprakelijk voor blessures of ander ongemak als gevolg van het doen van yoga. Meld daarom blessures of andere fysieke beperkingen altijd voor de les. Yoga kun je prima doen met (een aantal) fysieke beperkingen op voorwaarde dat je daar rekening mee houdt, naar leert luisteren en bewust van bent en blijft. Raadpleeg bij twijfel een arts of specialist.